Bent u op zoek naar een originele locatie om de communiefoto's van uw zoon of dochter te maken? Of zoekt u een leuke plaats voor uw trouwfoto's nemen? Dan kan u bij ons terecht.

Het nostalgische stationsterrein en de reizigersrijtuigen zijn de ideale plek om fotoreportages te maken.

Onze terreinen zijn enkel toegankelijk op afspraak.

Communiefoto's

Vanaf 2023 dient u voor communiefoto's op voorhand een slot te boeken via onze ticketshop op vastgelegde momenten. Dit kan via deze link.

Een slot duurt 1 uur en kost €25,00 per communicant. Annuleren kan tot 7 dagen voor het geboekte slot. 

Indien u buiten de geplande dagen wenst langs te komen wordt verwezen naar onderstaande paragraaf.

Andere fotoreportages

Bijvoorbeeld trouwfoto's of andere reportages. 

 U dient een afspraak te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor fotoreportages worden de tarieven bepaald afhankelijk van de aard van de foto's, deze inkomsten gaan integraal naar het onderhoud van het spoorwegmaterieel. Betaling kan via overschrijving op voorhand, of via cash of PayConiq ter plaatse. 

 

Wij zijn constant op zoek naar leuke foto's om te gebruiken voor onze vereniging in de kijker te zetten. Ben je in het bezit van enkele originele foto's genomen bij onze vereniging? Stuur ze dan zeker door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.