SDP-BVS Boekenshop

De SDP-BVS boekenshop wordt opengehouden door een groepje ijverige vrijwilligers en is in eerste instantie een dienstverlening aan de steunende leden van de Stoomtrein Dendermonde-Puurs, maar uiteraard is deze ook toegankelijk voor andere spoorwegliefhebbers. De opbrengst van de verkoop wordt volledig besteed aan het onderhoud van de museumlijn, locomotieven en rijtuigen.

 

40 m² vol nieuwe en oude boeken, tijdschriften en DVD's over treinen uit binnen-en buitenland in verschillende talen. Daarom mag de SDP-BVS boekenshop zich één van de grootste in België noemen.

  

Locatie en openinguren

De SDP-BVS boekenshop is gevestigd in het station van Baasrode-Noord en is behalve op feestdagen elke zaterdag van 14.00 tot 17.30u open. Natuurlijk kan u ons ook altijd bereiken via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien u specifieke vragen hebt i.v.m. de boekenshop, gelieve ons dan 's zaterdag tijdens de openingsuren telefonisch te contacteren op het nummer  052/33.02.23.U kan onze boekenshop treffen op verschillende evenementen, beurzen en festivals van zusterverenigingen.
 
 

Nieuw in de SDP-BVS Boekenshop

Ontdek hier alle nieuwigheden in de SDP-BVS Boekenshop.

De Belgische Spoorwegen – Gisteren – vandaag – morgen


De auteur Louis Gillieaux wenst zijn nieuwe boek voor te stellen en voor de SDP-leden en de lezers van SDP-INFO een aanbod te doen voor een korting bij aankoop van het werk. Als vroegere verantwoordelijke van de Dienst pers en public relations van de NMBS heb ik een boek geschreven over de evolutie van “onze” spoorwegen vanuit een Belgisch en Europees perspectief. De inhoud is gebaseerd op mijn uitgebreide documentatie en zal rijk
geïllustreerd zijn met talrijke foto’s, kaarten en schema’s. Het boek zal bij de lezers van SDP-INFO kunnen rekenen op heel wat interesse, gezien hun passie voor de spoorwegen. Het boek is eveneens bestemd voor een breder publiek en verschijnt eind oktober 2017. Het wordt uitgegeven door Lannoo ( Nederlandstalige editie ) en Racine ( Franstalige editie).


De uitgevers bieden nu reeds aan de verenigingen van spoorwegliefhebbers en modelbouwers de mogelijkheid om het boek voor 31 juli te bestellen aan een voordelige prijs.

Voor meer informatie klik op 'Lees meer'.

Lees meer: Nieuw in de SDP-BVS Boekenshop